sälj via oss

Familjen AB är företaget som vill uppmuntra fler att handla andra hand i första hand. Familjen AB står för unika, utvalda och handplockade second hand-plagg i bra kvalitet och i mycket gott skick. Vårt mål är att inspirera och övertyga fler om att cirkulär handel är framtidens shopping.

 

Familjen AB driver en butik på Drottninggatan 29 i Helsingborg där det hålls en mycket hög standard på de varor som tas emot och säljs vidare. Utöver vår fysiska butik säljer vi även via olika event, på Instagram och via vår egen webbutik.

 

Familjen AB tar emot barnkläder upp till storlek 116 samt skor upp till storlek 30. VI tar även emot leksaker, böcker, spel, små möbler, skor, babytillbehör. I första hand är vi intresserade av att sälja kvalitetsmärken såsom Mini Rodini, Kavat, Polarn & Pyret, Pomp de Lux, Gant, Ralph Lauren, Livly m.fl. Vi tar även emot utvalda guldkorn från kedjorna som vi anser passar in i vårt sortiment. 

 

Vi tar också in utvalda damplagg  (max 8 st/inlämning och då endast överdelar). I första hand är vi intresserade av märkes- och kvalitetskläder samt accessoarer från exempelvis Filippa K, Odd Molly, GANT, Stenströms, Rodebjer, Tiger of Sweden, Busnel, Hugo Boss, Micael Kors, Ralph Lauren, m.m. Vi tar även in utvalda plagg från kedjorna om vi anser att det passar i vårt sortiment.

 

Vi säljer även damaccesoarer såsom sjalar, väskor, smycken och utvalda skor ifrån kända märken (exempelvis Mulberry, Burberry, Louis Vuitton, Michael Kors gällande väskor och Primeboots, RM Williams och liknande gällande skor).

 

Det som lämnas in bör inte vara äldre än 3 år. Skicket ska vara mycket gott så sortera bort det som är fläckigt, trasigt, nopprigt eller för slitet. Kläderna ska vara tvättade och har de legat en tid i förrådet behöver de kanske tvättas om. Skor och stövlar behöver rengöras innan de lämnas in. Vi tar endast emot varor som är i rätt säsong för årstiden.

 

Inlämning kan ske när som under våra öppettider och behövs inte bokas i förväg. Om det är mycket kunder i butiken kan det ta en stund innan vi har tid att gå igenom inlämningen. Vi ser gärna att du tar med dig max 30 artiklar/inlämning. Inlämnade varor finns till försäljning i butiken i minst 60 dagar. Det som sorteras bort från försäljningen återkopplar vi till inlämnaren om som sedan får avgöra om man önskar hämta tillbaka överskottet eller skänka till välgörenhet.

 

Vid försäljning får inlämnaren 40% tillbaka av försäljningspriset. Prissätts något över 300 kr får inlämnaren 60% tillbaka. Utbetalning av försäljningen sker via bankkonto och görs under första veckan i varje ny månad för försäljning under månaden innan.

OBS! Under juli har vi begränsade öppettider och tar inte emot inlämningar

Tillsammans gör vi skillnad!

Familjen AB

SOMMARÖPPET I JULI:

FREDAG 12:00 - 17:00

LÖRDAG 10:00 - 15:00

VI TAR EJ EMOT INLÄMNINGAR

Drottninggatan 29

252 21 Helsingborg
Telefon: 072-251 33 11

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

© 2019 FAMILJEN AB - Hemsida skapad av Campus Webbyrå