sälj via oss

Familjen AB är företaget som vill uppmuntra fler att handla andra hand i första hand. Familjen AB står för unika, utvalda och handplockade second hand-plagg i bra kvalitet och i mycket gott skick. Vårt mål är att inspirera och övertyga fler om att cirkulär handel är framtidens shopping.

 

Familjen AB tar emot följande för försäljning:

 

Barnkläder:

Familjen AB tar emot barnkläder upp till storlek 128. Vi är i första hand intresserade av att sälja kvalitetsmärken såsom Mini Rodini, Polarn & Pyret, Pomp de Lux, Gant, Ralph Lauren, Livly, Didriksons, by Heritage, med flera. Vi tar även emot utvalda guldkorn från kedjorna som vi anser passar in i vårt sortiment.

 

Skor:

Vi tar endast emot Kavat, Ecco, Superfit, Didrikssons eller liknande märken upp till storlek 35. Skorna ska vara i mycket gott skick och ordentligt rengjorda vid inlämning.

 

Övrigt barnsortiment:

Utöver ovan tar vi gärna emot träleksaker, barnböcker och Lego om varorna är i mycket gott skick. Vid inlämning av babytillbehör samt mindre inredning till barnrum ska förfrågan skickas till oss via mail (hej@familjenab.com) eller via Instagram (_familjenab_) med bilder och beskrivning innan för att se om vi har plats och tror att vi kan sälja det.

 

Damkläder:

På Familjen AB säljer vi ett begränsat sortiment av utvalda damplagg. Vi tar emot överdelar såsom toppar, blusar, skjortor, jackor och klänningar som speglar rådande modetrender och som är max fem (5) år gamla. Märken som vi är intresserade av är bland annat Filippa K, GANT, Stenströms, Rodebjer, Tiger of Sweden, Busnel, GANNI, Arket, COS, & Other Stories, Hugo Boss, Micael Kors, Ralph Lauren, och liknande. Vi tar även in utvalda plagg från kedjorna om vi anser att det passar i vårt sortiment. Varje inlämning är begränsad till max åtta (8) plagg/inlämnare och tillfälle.

 

Damskor:

Vi tar emot kvalitetskor i mocka, läder alternativt skor i mycket gott skick som speglar rådande modetrender.

 

Damaccessoarer:

Vi säljer även damaccessoarer såsom sjalar, väskor, solglasögon och smycken. Även här tar vi in det vi anser passar vårt sortiment och som känns moderiktigt. Märken som Mulberry, Burberry, Louis Vuitton, Dior och Michael Kors är mycket eftertraktade bland våra kunder.

 

Att tänka på:

 • Varor som lämnas bör vara max tre (3) år gamla.

 • Plaggen ska vara i mycket gott skick, dvs fria från fläckar, förslitningar, noppor, vridna/trasiga sömmar samt heller ej för urtvättade.

 • Kläderna ska vara nytvättade och har de legat en tid i förråd eller liknande kan de behöva tvättas för att kännas fräscha.

 • Plaggen ska strykas om så krävs.

 • Skor och stövlar behöver rengöras grundligt innan de lämnas in.

 • Vi tar endast emot varor som är i rätt säsong för årstiden.

 • Vi tar emot max åtta (8) damplagg per inlämning.

 • Vi tar emot max 30 barnplagg per inlämning.

 • Varor som värderas till under 50 kr kommer ej betalas ut i kommission (såsom strumpor, ”dregglisar” etc.)

 

 

Såhär går inlämningen till:

Familjen AB tar emot varor för genomgång under våra öppettider på vardagar. Vi tar inte emot inlämningar under helger. Det behövs ej bokas tid i förväg, men tänk på att inlämningen kan ta en stund att hantera om vi har fler som lämnar in samtidigt eller om vi har kunder i butiken.

Familjen AB säljer på kommission, vilket innebär att du som lämnar in får betalt efter att varan har sålts hos oss. Kommissionen som betalas tillbaka är 40% av försäljningspriset. På varor som prissätts över 1000 kr fås 60% tillbaka.

Vi behåller inlämnade varor till försäljning i 90 dagar, därefter är det upp till inlämnaren att hämta tillbaka ej sålda varor inom sju (7) dagar. Om varor ej hämtas tillbaka skickas det vidare till välgörande ändamål.

Förtjänsten får dina sålda varor går att hämta ut när du vill i vår butik och all försäljning registreras på ditt kundkort och finns tillgängligt för utbetalning i 24 månader. När du besöker oss och önskar att få din utbetalning kan du antingen välja att få det insatt på ditt kontokort eller få det utbetalt via bankkonto. Det går även bra att handla nya varor hos oss för sin intjänade summa.

Observera att ingen utbetalning sker automatiskt, utan inlämnaren måste själv komma förbi butiken och meddela att utbetalning ska ske.

Familjen AB

ÖPPETTIDER:

ONSDAG 11:00 - 17:00

TORSDAG 11:00 - 17:00

FREDAG 11:00 - 17:00

LÖRDAG 10:00 - 15:00

Drottninggatan 29

252 21 Helsingborg
Telefon: 0760-211230

 • Black Instagram Icon
 • Black Facebook Icon

© 2019 FAMILJEN AB - Hemsida skapad av Campus Webbyrå