sälj via oss

Familjen AB säljer unika, utvalda och handplockade second hand-plagg, skor accessoarer och inredning i bra kvalitet och i mycket gott skick. Med oss kan du enkelt sälja dina favoriter vidare på kommission. Det innebär att du som lämnar in får betalt efter att varara har sålts hos oss. Kommissionen som betalas tillbaka är 40 % av försäljningspriset. På varor som prissätts över 1000 kr fås 60 % tillbaka. 

ändrade rutiner

detta tar vi emot för försäljning

 

barnkläder

Familjen AB tar emot barnkläder upp till storlek 128. Vi är i första hand intresserade av att sälja kvalitetsmärken såsom Mini Rodini, Polarn & Pyret, Pomp de Lux, Gant, Ralph Lauren, Livly, Didriksons, by Heritage, med flera. Vi tar även emot utvalda guldkorn från kedjorna som vi anser passar in i vårt sortiment.

 

barnskor

Vi tar endast emot Kavat, Ecco, Superfit, Didrikssons eller liknande märken upp till storlek 35. Skorna ska vara i mycket gott skick och ordentligt rengjorda vid inlämning.

 

Övrigt barnsortiment

Utöver ovan tar vi gärna emot träleksaker, barnböcker och Lego om varorna är i mycket gott skick. Vid inlämning av babytillbehör samt mindre inredning till barnrum ska förfrågan skickas till oss via mail (hej@familjenab.com) eller via Instagram (_familjenab_) med bilder och beskrivning innan för att se om vi har plats och tror att vi kan sälja det.

 

DAMkläder

På Familjen AB säljer vi ett begränsat sortiment av utvalda damplagg. Vi tar emot  som speglar rådande modetrender och som är max fem (5) år gamla. Märken som vi är intresserade av är bland annat Filippa K, GANNI, Rodebjer, Tiger of Sweden, Dagmar, Arket, COS, Acne, & Other Stories, 2NDDAY, Malene Birger och Samsoe Samsoe, Stine Goya, Toteme. Vi tar även in utvalda plagg från kedjorna (såsom exempelvis HM Trend, Lidenx, Monki mfl) om vi anser att det passar i vårt sortiment. Varje inlämning är begränsad till max åtta (8) plagg/inlämnare och tillfälle.

 

DAMskor

Vi tar emot kvalitetskor i mocka, läder alternativt skor i mycket gott skick som speglar rådande modetrender.

 

Damaccessoarer

Vi säljer även damaccessoarer såsom sjalar, väskor, solglasögon och smycken. Även här tar vi in det vi anser passar vårt sortiment och som känns moderiktigt. Märken som Mulberry, Celine, Louis Vuitton, Dior och Marc Jacobs är mycket eftertraktade bland våra kunder.

Att tänka på

  • Varor som lämnas bör vara max tre (3) år gamla.

  • Plaggen ska vara i mycket gott skick, dvs fria från fläckar, förslitningar, noppor, vridna/trasiga sömmar samt heller ej för urtvättade.

  • Kläderna ska vara nytvättade och har de legat en tid i förråd eller liknande kan de behöva tvättas för att kännas fräscha.

  • Plaggen ska strykas om så krävs.

  • Skor och stövlar behöver rengöras grundligt innan de lämnas in.

  • Vi tar endast emot varor som är i rätt säsong för årstiden.

  • Vi tar emot max åtta (8) damplagg per inlämning.

  • Vi tar emot max 30 barnplagg per inlämning.

  • Varor som värderas till under 50 kr kommer ej betalas ut i kommission (såsom strumpor, ”dregglisar” etc.)

Så går inlämningen till

Familjen AB tar emot varor för genomgång under våra öppettider på vardagar. Vi tar inte emot inlämningar under helger. Det behövs ej bokas tid i förväg, men tänk på att inlämningen kan ta en stund att hantera om vi har fler som lämnar in samtidigt eller om vi har kunder i butiken. Innan inlämning önskar vi få ett mail eller DM via Instagram med bilder på det som skulle vilja säljas via oss. 

Familjen AB säljer på kommission, vilket innebär att du som lämnar in får betalt efter att varan har sålts hos oss. Kommissionen som betalas tillbaka är 40% av försäljningspriset. På varor som prissätts över 1000 kr fås 60% tillbaka.

Vi behåller inlämnade varor till försäljning i 90 dagar, därefter är det upp till inlämnaren att hämta tillbaka ej sålda varor inom sju (7) dagar. Om varor ej hämtas tillbaka skickas det vidare till välgörande ändamål.

Förtjänsten får dina sålda varor går att hämta ut när du vill i vår butik och all försäljning registreras på ditt kundkort och finns tillgängligt för utbetalning i 24 månader. När du besöker oss och önskar att få din utbetalning kan du antingen välja att få det insatt på ditt kontokort eller få det utbetalt via bankkonto. Det går även bra att handla nya varor hos oss för sin intjänade summa.

 

Observera att ingen utbetalning sker automatiskt, utan inlämnaren måste själv komma förbi butiken och meddela att utbetalning ska ske.

Som inlämnare går det bra att när som helst under våra öppettider komma förbi oss, eller ringa för att få en status på vad som blivit sålt/finns kvar till försäljning.