sälj via oss

I vår butik FAB säljer unika, utvalda och handplockade second hand-plagg, skor accessoarer och inredning i bra kvalitet och i mycket gott skick. Med oss kan du enkelt sälja dina favoriter vidare på kommission. Det innebär att du som lämnar in får betalt efter att dina varor sålts hos oss. Kommissionen som betalas tillbaka är 40 % av försäljningspriset. Just nu har vi paus för inlämningar, och öppnar upp igen för nya varor i början av januari.   

inlämningspaus till
mitten av januari

detta tar vi emot för försäljning:

 

barnkläder

Familjen AB tar emot barnkläder upp till storlek 164. Vi är i första hand intresserade av att sälja kvalitetsmärken såsom Mini Rodini, Polarn & Pyret, Pomp de Lux, Gant, Ralph Lauren, Livly, Didriksons, by Heritage, med flera. Vi tar även emot utvalda guldkorn från kedjorna som vi anser passar in i vårt sortiment.

 

barnskor

Vi tar endast emot Kavat, Ecco, Superfit, Didrikssons eller liknande märken upp till storlek 35. Skorna ska vara i mycket gott skick och ordentligt rengjorda vid inlämning.

 

Övrigt barnsortiment

Utöver ovan tar vi gärna emot träleksaker, barnböcker och Lego om varorna är i mycket gott skick. Vid inlämning av babytillbehör samt mindre inredning till barnrum ska förfrågan skickas till oss via mail (hej@familjenab.com) eller via Instagram (_familjenab_) med bilder och beskrivning innan för att se om vi har plats och tror att vi kan sälja det.

 

DAMkläder

På Familjen AB säljer vi ett begränsat sortiment av utvalda damplagg. Vi tar emot varor  som speglar rådande modetrender och som är max fem (5) år gamla (alternativt utvalda vintage-plagg). Märken som vi är intresserade av är bland annat GANNI, Rodebjer, Tiger of Sweden, Carin Wester, Dagmar, Arket, COS, Acne, & Other Stories, 2NDDAY, Malene Birger, Filippa K, Samsoe Samsoe, Stine Goya och Toteme. Vi tar även in utvalda plagg från kedjorna (såsom exempelvis HM Trend, Lindex, Monki mfl) om vi anser att det passar i vårt sortiment. Varje inlämning är begränsad till max åtta (8) plagg/inlämnare och tillfälle.

 

DAMskor

Vi tar emot kvalitetskor i mocka, läder alternativt skor i mycket gott skick som speglar rådande modetrender.

 

Damaccessoarer

Vi säljer även damaccessoarer såsom väskor, solglasögon och smycken. Även här tar vi in det vi anser passar vårt sortiment och som känns moderiktigt. Märken som Mulberry, Celine, Louis Vuitton, Dior och Marc Jacobs är mycket eftertraktade bland våra kunder.

Att tänka på:

  • Varor som lämnas in ska vara i mycket gott skick, dvs fria från fläckar, förslitningar, noppor, vridna/trasiga sömmar samt heller ej för urtvättade.

  • Alla varor ska vara nytvättade och strukna. 

  • Skor och stövlar behöver rengöras grundligt innan de lämnas in.

  • Vi tar endast emot varor som är i rätt säsong för årstiden.

  • Vi tar emot max 10 damplagg per inlämning.

  • Vi tar emot max 20 barnplagg per inlämning.

Så här går inlämningen till:

Familjen AB tar emot varor för genomgång tisdagar och onsdagar 11-18. Det behövs ej bokas tid i förväg, men tänk på att inlämningen kan ta en stund att hantera om vi har fler som lämnar in samtidigt eller om vi har kunder i butiken. Innan inlämning önskar vi få ett mail eller DM via Instagram med bilder på det som skulle vilja säljas via oss. Därefter kommer Familjen AB återkoppla med feedback beträffande vilka varor vi tror att vi kan sälja och som vi önskar få inlämnade till butiken för bedömning. 

Familjen AB säljer på kommission, vilket innebär att du som lämnar in får betalt efter att varan har sålts hos oss. Kommissionen som betalas tillbaka är 40% av försäljningspriset. På varor som prissätts över 1000 kr fås 60% tillbaka.

Vid en inlämning ska en genomgång av varorna göras i butik vilket kan ta en stund. Även eventuella önskemål om prissättning ska gås igenom vid överlämnandet.  Om du som inlämnare inte har tid att vänta ska upphämtning av varor som eventuellt sorteras bort ske samma dag.

 

Inlämnaren läggs upp i vårt kundsystem och inlämningsavtal samt lista på mottagna varor skickas per mail. I mailet skrivs också ett datum för sista upphämningsdag av eventuellt ej sålda varor. 

Vi behåller inlämnade varor till försäljning i 60 dagar, därefter är det upp till inlämnaren att hämta tillbaka ej sålda varor inom sju (7) dagar. Om varor ej hämtas tillbaka skickas det vidare till välgörande ändamål.

All försäljning registreras på ditt kundkonto och finns tillgängligt för utbetalning i 24 månader. Du som inlämnare kan när som under våra öppettider kontakta oss för att få din försäljning utbetald. Utbetalning görs via bankkonto och finns på ditt konto inom en vecka efter att utbetalning begärts.  Det går även bra att handla nya varor hos oss för sin intjänade summa. Observera att ingen utbetalning sker automatiskt, utan inlämnaren måste själv komma förbi butiken, eller kontakta oss via mail eller telefon och meddela att utbetalning ska ske.

Som inlämnare går det bra att när som helst under våra öppettider komma förbi oss, eller ringa för att få en status på vad som blivit sålt/finns kvar till försäljning.